divendres, 15 de febrer del 2008

Ple dia 13 de febrer de 2008

Per segon cop en aquesta legislatura, i en molts anys, la Sala de Plens es va omplir de gent.

Per començar .... “en relació amb les al.legacions presentades als Pressupostos Generals pel Grup Municipal del Partit Popular........ es resol: desestimar integrament les al.legacions”

Tots els Grups estaven d´acord amb aquestes al.legacions, i en total desacord amb les formes a les que ja ens té acostumats l´Equip de Govern.
Davant l´allau de normes, reglaments i lleis que la portaveu del Grup Popular els va demostrar que s´havien incomplert, la resposta de l´Alcaldessa i del Secretari va estar que “aquest Ajuntament sempre ho havia fet d´aquesta manera”, i tornava a recordar que, si als grups de l´oposició els hi manca alguna documentació, senzillament és perque no la han demanat, però no pas perque no es vulgui donar. Ës lamentable que, Ple rera Ple, es vagin repetint les mateixes paraules com a unic mitjà per poder-se´n sortir del pas.

Arribats en aquest punt el public assistent, posant-se dempeus, esgrimeix, en complert silenci –recordem que en aquesta sessió no hi podia parlar el public- uns fulls a on es feia referència al malestar per la pujada abusiva de l´Ibi.

Per continuar.... Plec de Condicions d´alinenació de finca industrial a Can Sucarrats.
A corre-cuita-corrents s´ha de possar a concurs la venda d´aquesta finca per recaptar,pel cap baix, 3.117.411,44 Euros. Aquest concurs s´adjudicarà a aquell qui pagui més i més ràpid. Calen diners !!!
Amb aquest ingrés de liquid és faran efectives el projecte d´una nova escola bressol, la remodelació de la Plaça de l´Esglesia, s´arrenjaran voreres i carrers del poble, és faran millores a la piscina d´estiu (aquest any, l´ompliran amb aigua embotellada ?), i sembla ser que, després de constar en els seus programes electorals al llarg de dues campanyes, per fi faran el rocodrom, entre d´altres moltes i moltes coses més. Alló que no va dir és si una part d´aquests diners també aniran destinats a cobrir la despesa dels llibres de text, cosa que constava en el seu programa electoral i que, a hores d´ara , resulta que s´ha de pagar amb l´augment de l´IBI, tal i com va informar als redactors del diari “La Bústia” i que surt publicat en el número de febrer.

Per segon cop, el public assistent es va posar dempeus i va mostrar els cartells en contra de la pujada abusiva de l´IBI.

Com a cloenda es va procedir al Sorteig i Designació dels membres de les meses electorals per a les properes Eleccions Generals.

Des d´aqui, la nostra més sincera felicitació a la gent de La Plataforma Contra la Pujada Abusiva de l´IBI, per la seva actuació al Ple, i pel seu excel.lent comportament, cosa que no és pot dir de l´Equip de Govern, que no tenen cap mena de respecte pels presents, ni per a ells mateixos, ja que al llarg del Ple els hi van sonar els mobils en diverses ocasions.
És una senzilla questió d´educació tancar els mobils, i més tenint en compte que erem a la Sala de Plens del Ajuntament d´Abrera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, pel que es veu calen diners, bastants diners, i amb urgència.
Algú em sabria explicar per a què.
Quan va marxar en Félix va publicitar un superhàbit, tremolo de pensar el dia que es descobreixi el forat...

Felicitats per la pàgina i ànims Sr. Camacho, pel que sembla tindrem una legislatura bastant moguda. Continuï fent preguntes, d'aquestes que els resulten tan incòmodes de contestar.
Molts ens hem afecionat a escoltar els Plens i a llegir lleis, encara que resulti avorrit.

Clara

Anònim ha dit...

La veritat és que si que fa por la necessitat de diners que tenen en el consistori:
- 1.500.000 € de superàvit època Félix.
- 1.600.000 € prèstec BBVA (final època Fèlix).
- 3.256.451,38 € pressupost IBI
- 3.100.000 € venda parcel·la industrial.
- 1.000.000 € venda parcel·les zona Sant Hilari i que hauran de vendre directament, això sí els diners ja se'ls van gastar.
- Llicència obres costat Caprabo, que segur que també ha estat d'un import interessant.
Són molts diners (quasi 11 milions d'euros); recordeu que el pressupost d'aquest any no arriba a 17 milions. O sigui: ón és el forat???
Per què necessiten tant i tant líquid??
Què es vendren ara si la venda de les parcel·les no es porta a termini???
Ens tornaran a pujar l'ibi l'any vinent, ja que és l'únic ingrès que tenen segur??
Volen claredat, per això sr Camacho i equip, l'encoratjo per continuar fent preguntes, molestes evidentment, per tal d'averiguar ón van els nostres diners, per què no guanyen ni 37.000 ni 45.000 € l'any.

Anònim ha dit...

Revisant les juntes de govern no he vist la concessió de llicència a les obres del costat de Caprabo, nomès la del moviment de terres (uns 23.000 €). Això vol dir que l'ingrès també es farà dins aquest any??? O sigui més diners a recaptar. Òn és el forat?? matarile, rile rile!!!