dilluns, 28 d’abril del 2008

Acte Públic el dia 24 de maig

La Secció Local d'Esquerra Republicana d'Abrera ha organitzat pel proper dia 24 de maig a les 19:00h, a la Casa de Cultura(sala d'abaix) un acte en el qual reivindicarem la nostra voluntat de diàleg.
Esquerra Republicana d'Abrera organitza aquest acte amb la voluntat de reivindicar la falta de diàleg en aquest municipi. Volem reivindicar que si l'equip de govern local(PSC)estigués disposat a dialogar, trobaria amb qui dialogar.
Esquerra Republicana amb aquest acte vol dir PROU a l'equip de govern, i volem demostrar la importància del diàleg en la política.
En aquest acte comptarem amb Jaume López, professor de Teoría Política i de Teories de l'acció col.lectiva a la Universitat Pompeu Fabra.Ens parlará sobre com Enquadrar des de la reflexió politòlogica quin ha estat el paper de diàleg i el consens en democràcia, tot destacant les diverses maneres d’entendre els mecanismes democràtics, i enfatitzant les regles institucionals que poden afavorir el diàleg i aquelles que presentant-se com més democràtiques poden, en realitat, dificultar-lo.

També comptarem amb Anna Simó, portaveu d'ERC al Parlament de Catalunya que ens explicará com gràcies al diàleg s'ha aconseguit l'aprovació d'algunes lleis importants al Parlament de Catalunya.

I per finalitzar l'acte comptarem amb Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés de Diputats, que ens parlarà sobre com gràcies a la voluntat de diàleg es pot aconseguir què t'escoltin i prosperin projectes de lleis impulsades per partits amb poca representació parlamentària.

En acabar l'acte, els assistents están convidats a un sopar a la nostra Secció Local!

Us hi esperem i quedeu tots convidats!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona iniciciativa si senyors! Feia falta algo així en aquest poble i a més ha de ser important si podeu portar a dos personatges importants del vostre partit!
Enhorabona! Endavant!

Anònim ha dit...

Creo que seria importante que asistieran todos los miembros del equipo de gobierno y de la oposición, seguro que algo aprenden; por lo menos ha escuchar las palabras de la gente, aunque en este caso sean personas de alto nivel.
Es más importante saber escuchar que hablar-

Anònim ha dit...

Pirili, la lastima es que los miembros del equipo de gobierno se ven tan por encima a todo el mundo que se creen los amos de la verdad absoluta y, por tanto, no necesitan escuchar a nadie: ellos ya lo saben todo!!!

Anònim ha dit...

Que en penseu de la promoció de obra nova que s'està fent?

Anònim ha dit...

Després de sentir el ple, el vaig escoltar senser, FELICITATS, a vosaltres i a la resta de l'opocició. Esteu fent una bona feina.

No afluixeu, molta gent us recolzem. Estem cansats de tanta dictadura pseudosocialista.