diumenge, 15 de març del 2009

Sobre el ple extraordinari del 13.03.09

En el passat ple extraordinari de divendres 13.03.09, el Grup Municipal d'ERC-AM va votar en contra de tots els punts de l'ordre del dia per no ser còmplices de repetides irregularitats. Tal i com va dir el portaveu durant la sessió plenària, s'havia incomplert l'article 98.b del Text Refòs de la Llei Municipal i de règim local, ja que la informació referent a alguns dels punts de l'ordre del dia no estaven disponibles en el moment de la convocatòria del ple, i fins i tot alguns no van estar fins dimarts a mig matí, és a dir tres dies després de la convocatòria. També es va incomplir l'article 110.3 ja que les actes de plens ordinaris s'han d'aprovar en la sessió següent i també en ple ordinari. En aquest punt s'aprovava una acta de setembre(6 mesos despres)i en ple extraordinari. El punt delicat era el quart al tractar de l'adjudicació d'una parada del Mercat Municipal. El Portaveu d'Esquerra va demanar la retirada d'aquest punt i que es seguís el procediment adeqüat argumentant que al aprovar el punt de l'ordre del dia, s'estaria cometent una irregularitat(tal i com va reconèixer el Secretari de la Corporació) i que per tant el ple podria ser impugnat. I això portaria com a conseqüència que aquesta adjudicació hauria de tornar a passar per Ple, amb la conseqüent demora en la posada en marxa de dita parada, així com comportar possibles problemes econòmics a la persona que demana la parada.Per tant, el que l'alcadessa volia fer ràpid, i així obtenir una bona imatge, podria acabar retardant-se i tornant-se en contra de l'Ajuntament. I el Grup d'Esquerra formem part de l'Ajuntament i per tant no volem que es deteriori la imatge de la institució. Tot i votar en contra vam deixar clar que estem a favor de posar en funcionament aquesta parada. De fet el nostre grup sempre ha votat a favor en les diverses adjudicacions de parades que s'han fet. Però aquest cop s'ha incomplert la llei, i per tant no podiem votar a favor. Simplement vam demanar que es féssin les coses ben fetes, i més després d'escoltar que l'alcaldessa s'excusava d'aquestes irregularitats dient que era un tema urgent i d'interés comú com és el Mercat. Pensem que no costa res fer les coses ben fetes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A qui protegeixes esborrant el comentari ?

Ja no defenses la llibertat d'expressió dels que no opinen com els teus, o ets del club d'amics d'AbreraCorrupta?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

VALE TITO !
Deixa de crispar el poble un altre vegada.
Els veïns d'abrera no ens mereixem socio-corruptes com tu.
Calladet estàs mes mono.
Un proper a ERC

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Esquerra Abrera ha dit...

Acceptem els comentaris de tothom, però sempre quan les acusacions que es fan estiguin argumentades i es facin amb un nom i no amagant-se darrere d'un anònim.
Defensem la llibertat d'expressió, pero no podem permetre la publicació de comentaris que acusen a gent i a més sense dir qui escriu.
No estem al club d'amics d'AbreraCorrupta. Estem al club d'amics dels ciutadans d'Abrera, de tots, sense distincions.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ja no defenses la llibertat d'expressió?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.