dimarts, 25 de març del 2008

Carta del regidor

Gràcies pel vostre interès vers el meu estat de salut (física, psíquica i política).
Voldria, des d’aquest bloc amic, fer un parell de puntualitzacions tot i que l’escrit serà reproduït al lloc que li correspon, el bloc de la Secció Local d’Esquerra a Abrera.
En Francesc Camacho va ser membre fundador de la Secció Local d’ERC a Abrera
Francesc Camacho es regidor ( el primer regidor d’ERC un cop passat el tràngol de la dictadura) de l’ajuntament d’Abrera i aquesta es la seva segona legislatura.
En Francesc Camacho te un compromís adquirit amb el poble d’Abrera que no pensa trencar a no ser per força major.
He estat greument malalt dues vegades durant aquest anys que he estat regidor, no he d’amagar que la meva salut no es de ferro.
Una Pneumònia atípica (la primera) ara fa quatre anys que , per no fer bondat, no respectar els marges donats pels metges i tornar a treballar abans d’hora, el dia tres de gener va “rebrotar” com a “vessament pulmonar” (la segona).
El Senyor Camacho no te “una miqueta de tos”, el Senyor Camacho ha estat traient sang per la boca durant un mes i mig, ha perdut capacitat pulmonar, entre d’altres capacitats, i va estar a punt de tocar la cua d’en Banyetes un parell de vegades.
Be, encara soc viu, respiro i cada dia recupero les forces una mica mes.
No us estrany veure’m un altre vegada de “baixa”. La cura es llarga.
Poca gent ha sabut de la meva malaltia del moment del seu inici i sobta veure a d’altres, que ho saben de fa quatre dies, fen bandera “d’enteradillus”.
Reconeixes als amics quant als moments greus fan allò que els hi demanes i son discrets.
La meva relació amb el partit es ara millor que mai, el fet de no ser el president de la secció local hem fa gaudir de la política de partit sense els entrebancs de “la paperassa”.
Continuo sent membre de les executives local i comarcal encara que delegant la assistència (per motius de salut) al nou president local.
He acompanyat al nostre secretari de joventut i candidat al congrés a tots els actes de la comarca i l’he posat en contacte amb tota la gent d’esquerra que hem cregut necessària per tal de facilitar la que serà la seva tasca a partir d’ara com a polític comarcal.
Personalment considero que ha estat una campanya “cansada”.
Soc Regidor.
Qui tingui dubtes que vingui al proper ple i, un cop acabat, si encara te ganes i forces, en parlem. Jo hi serè.
Sempre al servei del meu poble i al vostre.
Francesc Manel Camacho i Liesa

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es evidente, que en los últimos tiempos los representantes, simpatizantes o sencillamente los miembros de esta sección local, hemos sido víctimas del "corre-ve- y dile", de desagradables y patéticas intrusiones en nuestras vidas privadas, de insinuaciones y especulaciones y de ataques directos... que en cualquier caso NO HARÁN MÁS QUE DARNOS IMPULSO PARA SEGUIR TRABAJANDO como creemos que se ha de hacer,

¿Tanto miedo nos tienen?.

Estas malas costumbres, empiezan siempre cuando se acaban los argumentos y la capacidad de convencer.... es sabido por todos que cuando los "burros/as", no tienen argumentos suficientes como para combatir al que creen su mayor enemigo, utilizan estratégias que yo califico como poco éticas en un intento de ser cuanto menos correcta.

Anònim ha dit...

Company Quematxu,
sense arrivar ni molt menys al teu estat,entenc perfectament com et sents.
Es a dir,hem patit plens municipals neumònics,vessaments prepotents i sobredosi de rotondes i llibres de text (aquests a mitges).
Però,en fí,no hi ha mal que no es curi en 3 anys d'IBI's ben païts.
Salut i imaginació,company.

Anònim ha dit...

Teniu una feina àrdua els equips de l’oposició contra la prepotència del PSC, però heu de seguir treballant amb l’empenta que l’esteu imprimint per fer arribar a la gent que Abrera no està morta, que té veu pròpia i no es deixa portar per les decisions dels de sempre que es creuen els amos del municipi i actuen amb la seva ancestral supèrbia.

Us envio el meu ànim i encoratjament per la feina que esteu desenvolupant. Encara que penseu que és una feina desagraïda i que no arriba suficientment als ciutadans, us asseguro que sí ho fa i cada vegada més gent s’interessa per la política local.

Agraïm la transparència amb la que esteu tractant tot, la vostra dedicació i el vostre esforç. Us asseguro que tots els vostres esforços no cauran en el no res.


Un falcó cridat a les files de la insurrecció