dimarts, 4 de març del 2008

Per què cal votar Esquerra?

Perquè som la veu de l'esquerra catalana a Madrid. Esquerra és l'únic partit de l'esquerra catalana que té veu pròpia al Congrés. A Madrid, el PSC desapareix dins del grup del PSOE, i ICV-EUiA dins d'Izquierda Unida.


Per avançar socialment i nacionalment. Sense la forta presència d'Esquerra al Congrés no s'hauria aconseguit: la llei de retorn dels Papers de Salamanca; la derogació del transvassament de l'Ebre; la prohibició de donacions anònimes als partits; la llei que reserva el 30% del sòl per a la construcció d'habitatges per a joves i persones amb rendes baixes; el dret a l'assistència domiciliària a la gent gran...


Per un finançament just que acabi amb l'expoli fiscal. Cada català "regala" més de 2600 euros a l'any a l'Estat espanyol. Per això Esquerra no donarà suport a cap candidat si abans de la investidura no es publiquen les balances fiscals, perquè tothom sàpiga què paguem a Espanya en impostos i què ens retornen. Zapatero incompleix amb facilitat la seva paraula, per això, volem les coses clares d'entrada.


Per la unitat d'acció davant l'Estat. Esquerra es compromet a defensar un programa unitari sobre infraestructures amb la resta de forces catalanes i recollir, així, les reivindicacions de la manifestació de l'1-D: unitat de la societat civil i dels partits enfront l'Estat espanyol.


Per la independència. Perquè Esquerra és l'única força que treballa per la independència de Catalunya i promou un referèndum d'autodeterminació. Cap vot sobiranista no pot anar a un candidat com el de CiU, Duran i Lleida, contrari a la independència de la nostra nació.




Per fer una Catalunya més lliure cal una Esquerra més forta.



OBJECTIU: UN PAÍS DE PRIMERA
(per això volem la independència)